nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Actiemarketing voor Albert Heijn Jos van den Berg

AH_actiemarketingVoor Albert Heijn Jos van den Berg in Uithoorn bedachten wij een actiemarketingstunt.

Voor deze actie zijn 4000 ballonnen opgeblazen en daaraan hingen verschillende kleuren kaartjes aan.

Onze gastheren in de winkel legden aan bezoekers uit wat de bedoeling was en hielpen de bezoeker/klant eventueel op weg met een speciale grijper.

Alle bezoekers aan de Albert Heijn winkel van Van den Berg mochten dus letterlijk hun Kanskaart grijpen. De kaartjes bevatten een prijs of een tekst met helaas geen prijs. Prijzen varieerden van een wasmachine tot een kalanchoë plantje. Heel veel bezoekers van de winkel wonnen een prijs.
Op social media waren veel reacties te vinden en de bezoekers van deze actie reageerden positief en soms beduusd. (zie filmpje)

Ook een klantenactie laten bedenken?
Bel improvisatieacteurs.nl via telefoonnummer 0297-521919 en wij denken graag met u mee.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.