nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Amsta Amsterdam bestaat 10 jaar

Moment voor een compliment.Iedereen verdient een compliment bij Amsta.

Amsta bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd in Amsterdam. Amsta is de zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug.

Evenementenbureau Pino organiseerde een verrassingsweek voor alle medewerkers in pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De aandachtgevers krijgen nu zelf eens de aandacht en een complimentje. Wij leveren namelijk gedurende deze hele week het Complimentenduo met een moment voor een compliment bij de ontvangst en een lied op maat.

Ook je medewerkers in het zonnetje zetten met een compliment? bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

Super bedankt allemaal voor jullie inzet en enthousiasme tijdens de Amsta Kennisparade!

Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een geslaagde week waarin de medewerkers van Amsta hebben genoten van de diversiteit aan workshops en activiteiten.  Dank voor de fijne samenwerking en wellicht weer tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Tessy Miltenburg

Tessy Miltenburg

Producer , Pino Events|Congressen|Communicatie

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.