+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

CLAUDIO SCHOORSTRA MR. INTERNATIONAL NETHERLANDS 2018

In het dagelijks leven is hij werkzaam bij de Marechaussee, is vrijwilliger bij Comité 4 mei Uithoorn, redder bij de KNRM . op 17-6-2018 is de Uithoornse Claudio Schoorstra verkozen tot Mister International Netherlands.
Niet zo maar een modellenwedstrijd, maar een strijd waarbij de mannen worden beoordeeld op veel meer dingen ‘dan er alleen maar een beetje leuk uitzien’.

In het uitverkochte theater, het Kruispunt in Barendrecht, streden Nederlands knapste mannen om de felbegeerde titel van Mr. International Netherlands.

Jubileumeditie
Voor de vijfde achtereenvolgende keer werden deze verkiezingen gehouden.
De jubilerende organisatie achter de Mr. International Verkiezingen heeft in nationale voorronden 13 kandidaten gescout. En voor het eerst dit jaar werden ook de Mr. Sr. Verkiezingen gehouden.  Alle kandidaten moesten voldoen aan standaard eisen. Tussen de 18-30 jaar, Nederlandse Nationaliteit, nooit getrouwd geweest en een goed geproportioneerd lichaam en bovenal ook intelligent.

Marechaussee en redder
De van oorsprong Uithoornse Claudio Schoorstra werd met overtuiging van jury en publiek gekozen tot Mr. International Netherlands. Claudio is werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en is ook als vrijwilliger werkzaam bij de KNRM. In diverse rondes, dong hij mee naar deze felbegeerde titel. Claudio mag nu Nederland vertegenwoordigen in Azië “Het gaat niet alleen om de looks” zegt de trotse Uithoornaar.

Sponsors
Claudio moest als onderdeel voor de verkiezing zijn eigen marketingcampagne opzetten. Dankzij zijn brede netwerk vond hij een tweetal sponsors. Kledingmerk Cappucinosuits en Improvisatieacteurs.nl steunden hem bij de weg naar de top.

Meer weten over Claudio?
Surf naar zijn Facebook account:  https://www.facebook.com/CSchoorstraMIN/