nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Beurs-entertainment nodig?

knauf2U bent op zoek naar een act voor op uw beursstand? Of wilt u krachtige aandacht op uw beursstand voor uw nieuwste product? Of heeft u een mondige presentator of presentatrice nodig die mensen actief aanspreekt?

Onze improvisatieacteurs zijn perfect in te zetten op beurzen en gaan actief en interactief om met de beursbezoekers en genereren aandacht voor uw product.

Alle acts en entertainment worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Wij verdiepen ons in uw product en uw bedrijf en zetten deze kennis in. Of het nu gaat om een productpresentatie of een beursquiz.
Heeft u specifieke wensen? Bel ons dan gerust, wij denken graag met u mee.

Bel voor meer informatie Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

Knauf

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.