nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Kapitein Onderbroek nu ook in Nederland.

Kapitein_onderbroek_boekVoor Fontein Tirion Uitgevers ontwierpen en creëerden wij het kostuum, en leverden wij de acteur die Kapitein Onderbroek vertolkt.

Op zaterdag 30 juni 2012 kwam de enige echte Kapitein Onderbroek naar Uithoorn toe. In de nieuwe, pas geopende winkel, wilde veel mensen met Kapitein Onderbroek op de foto!

Het Kapitein onderbroek boek gaat over: Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit.Als ze met hun grappen een rugbywedstrijd op school in het honderd laten lopen, gaat het goed mis.De directeur blijkt met bewakingscamera’s alles opgenomen te hebben en chanteert ze daarmee. Sjors en Harm moeten de meest vervelende klussen opknappen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Maar de jongens nemen wraak met een hypnose-ring. Ze veranderen de directeur in Kapitein Onderbroek, die als een soort Superman allerlei heldendaden verricht. Dit boek bevat veel illustraties, met als extra’s een strip over de avonturen van Kapitein Onderbroek en een heuse flap-o-rama, waarbij je door een bladzijde te bewegen een echte animatie krijgt! Dit is méér dan onderbroekenlol!

De opdracht van de uitgever was: Maak een Life Size Character voor promotiedoeleinden.
Samen met onze dames van het atelier werd dit uitgevoerd aan de hand van het boek. Het eindresultaat een prachtig kostuum.
Kapitein Onderbroek reist nu door Nederland en België voor een heuse promotietour.

Meer weten? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.