nhar

Chatman Hi van KPN tijdelijk opnieuw tot leven gewekt

chatman2

De orginele Chat man uit de commercial van FHVBBDO

Chatman

Chat man van Improvisatieacteurs.nl

Chatman neemt afscheid van iconisch merk Hi met afscheidsfeest.

Reclamebureau Brilman+ vroeg aan Improvisatieacteurs.nl om een tweetal character na te maken uit de populaire Hi commercials van de afgelopen jaren.
Hi is een merk van KPN waarvan KPN na 19 jaar afscheid neemt. Het ging om de destijds bekende en populaire Chatman (uit 2006) die, tijdens het twee daags afscheidsfeest van Hi, het feest luister bij moest zetten. Naar aanleiding van de commercials en wat foto’s gingen onze kleedster, naaister en pruikenmaker aan het werk.

Het resultaat was dat bezoekers van de feesten spontaan met de Chat man op de foto wilden en dat het lied uit de commercial veelvuldig werd gezongen door de bezoekers van de feestavonden.


Uriah en zijn "mama"Niet alleen Chat man maar ook mochten wij de actrice verzorgen die de moeder van Uriah (Arnhem) speelde op het afscheidsfeest van Hi (zie foto-inzet Links).
Actrice, haarwerk en kleding werden, net als de Chat man, door ons verzorgd.

Ook maatwerk nodig? Bijna niets is onmogelijk! Bel ons nu op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

 

 

Chatman
Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Recensie naar aanleiding Boekenbal Uithoorn

Geweldige Michel Rahn als presentator van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland Michel Rahn was als ambassadeursvrouw Reinildis DuivenééDewitt de presentator die het hele programma van het Boekenbal Uithoorn – Amstelland met veel humor en spitsvondigheden aan elkaar...