nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Chatman Hi van KPN tijdelijk opnieuw tot leven gewekt

chatman2

De orginele Chat man uit de commercial van FHVBBDO

Chatman

Chat man van Improvisatieacteurs.nl

Chatman neemt afscheid van iconisch merk Hi met afscheidsfeest.

Reclamebureau Brilman+ vroeg aan Improvisatieacteurs.nl om een tweetal character na te maken uit de populaire Hi commercials van de afgelopen jaren.
Hi is een merk van KPN waarvan KPN na 19 jaar afscheid neemt. Het ging om de destijds bekende en populaire Chatman (uit 2006) die, tijdens het twee daags afscheidsfeest van Hi, het feest luister bij moest zetten. Naar aanleiding van de commercials en wat foto’s gingen onze kleedster, naaister en pruikenmaker aan het werk.

Het resultaat was dat bezoekers van de feesten spontaan met de Chat man op de foto wilden en dat het lied uit de commercial veelvuldig werd gezongen door de bezoekers van de feestavonden.


Uriah en zijn "mama"Niet alleen Chat man maar ook mochten wij de actrice verzorgen die de moeder van Uriah (Arnhem) speelde op het afscheidsfeest van Hi (zie foto-inzet Links).
Actrice, haarwerk en kleding werden, net als de Chat man, door ons verzorgd.

Ook maatwerk nodig? Bijna niets is onmogelijk! Bel ons nu op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

 

 

Chatman

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.