nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Conceptontwikkeling voor Gemeente Uithoorn


Voor de gemeente Uithoorn ontwikkelden wij een ‘rode-draad’concept: De Buurtman ©.

buurtman2Doel was om het concept Buurtbeheer meer (positieve) bekendheid te geven en meer eenheid. Gedurende het jaar was er bijvoorbeeld een verjaardag van een Buurtbeheerschap, een evenement voor alle buurtbeheren, maar moesten er ook aanpassingen betreffende Buurtbeheer worden doorgegeven. Voor elk onderdeel wilde de Gemeente iets leuks of opvallends doen. Wij vonden dat het dan belangrijk was om eenheid op alle fronten door te kunnen voeren. 

buurtman2Het karakter kan dus verschijnen als stripfiguur, op foto, maar ook real-live. De Buurtman werd symbool voor Buurtbeheer Uithoorn. Via de Buurtman wordt er makkelijker en duidelijker gecommuniceerd. Zie je de Buurtman, dan weet je dat Buurtbeheer erachter zit. Het concept loopt inmiddels al meer dan drie jaar.

De Buurtman deelt gebak uit, de Buurtman is de presentator van het evenement, de Buurtman laat in stripvorm zien wat de boodschap is, de Buurtman verschijnt als foto op aankondiging posters.

Inmiddels zijn de plannen uitgebreid en kun je binnenkort ook kennis maken met de familie van de Buurtman

Meer weten of ook een concept laten uitdenken? Bel 0297-521919

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.