nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Enorme opbrengst tijdens groots gala in MartiniPlaza

GRONINGEN – Het Groningse zakenleven en een blik vol BN’ers hebben tijdens een groots gala van Stichting Help Direct in MartiniPlaza meer dan 150.000 euro opgehaald voor de bouw van een school in het arme Sri Lanka.

Het gala van de Stichting Help Direct trok vijfhonderd bezoekers, die allemaal in galakleding konden genieten van een uren durende dinershow vol topartiesten.De Dames met Jaques 'd Ancona

Hans Langhout en zijn partner Jacques d’Ancona zijn de drijvende krachten achter het gala, dat elke twee jaar wordt georganiseerd. Hierbij halen ze zoveel mogelijk geld op voor het goede doel, namelijk de bouw van een school voor kinderen in Sri Lanka voor kinderen met een beperking. De gasten betalen allemaal voor hun tafel, maar krijgen daarvoor een groots feest en een diner. De Dames van Improvisatieacteurs.nl dragen al jaren hun steentje bij aan dit mooie doel.
Ds. Gremdaat en Reinildis DuivenééDeWittNaast de Dames verzorgden onder andere Irene Moors, Hans Liberg, de Ashton Brothers, Cast Nieuwe Kleren van de Keizer, The Cherries, Mariska van Kolk, Sophia Wezer, Dominee Gremdaat, Erik van Muiswinkel en Wia Buze belangeloos een optreden. Bert Visser verkocht loten, terwijl Hennie Huisman samen met Jacques d’Ancona veilingmeester was. Absoluut klapstuk was het optreden van illusionist Hans Klok.De Dames

In de zaal zaten onder andere zakenlieden als Geert Schaaij (Beursgenoten), Wietze Snaak (Jos Beeres), Erik Jan Worst (Ophtec), Haskia Kramer (Internoord), Hans Nijland en Gerard Kemkers (FC Groningen). De topsporthal van MartiniPlaza was onherkenbaar omgetoverd in een balzaal met allure.

De organisatie is blij met de enorme opbrengst, die bekend werd gemaakt door Hans Klok. “Fantastisch”, jubelde organisator Hans Langhout. “Hiermee zetten we een enorme stap in het realiseren van onze droom: een school in Sri Lanka.”

Ook entertainment nodig? Bel 0297-521919.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.