nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

FuckIt Boekintroductie VBK-Media

fuckit_guruIn opdracht van VBK Media hebben wij een FuckIt Guru ontwikkeld en ingezet op de Perspresentatie in het Vondelpark, tijdens Manuscripta en op diverse loacties in het land ter promotie van het boek FuckIt.

In het Vondelpark in Amsterdam werd een korte workshop gehouden onder leiding van onze Guru. Deze workshop luisterde de introductie van het boek Fuck it van John C. Parkin op.  “Bottom line is ‘roep vaker FuckIt’.Niet omdat het je niet kan schelen, maar om het los te laten. Onze F**K It Goeroe heeft in tien minuten de cursisten opluchting tot de tiende macht laten ervaren.” Ook op Manuscripta liep onze Guru rond en liet mensen ervaren wat het met je doet als je Fuck It roept.

Krachtig mantra
Met het boek FuckIt wil de van oorsprong Engelse John C. Parkin mensen leren letterlijk vaker ‘FuckIt’ te zeggen. Het werkt als een krachtig mantra met een direct effect. Het roepen van ‘FuckIt’ is de ultieme vorm van westerse spiritualiteit en heeft veel overeenkomsten met principes uit het boeddhisme. Het leert je los te laten, te ontspannen en gelukkig te zijn.

Oosterse wijsheid
John Parkin, zoon van Anglicaanse priesters, bestudeert en beoefent al meer dan 20 jaar de oosterse wijsheid en heeft een eigen holistisch centrum in Italië. Volgens Parkin hoef je niet te mediteren of veel te bidden om gelukkig te worden. Door regelmatig ‘FuckIt’ te roepen kun je je leven volgens hem al ingrijpend veranderen. Het boek FuckIt is verkrijgbaar in de boekhandel.

Ook iets op ludieke wijze introduceren met een acteur of actrice? Bel : 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.