nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Spreker Hans Poortvliet

hans_zw
Hans is ruim 25 jaar actief in het bedrijfsleven. Hij bekleedde management- en directiefuncties bij o.a. Amsterdam RAI, het Nederlands Bureau voor Toerisme (Chicago, USA), Steigenberger Kurhaus, Grand Hotel Krasnapolsky, Lido Amsterdam en Performance Solutions in Hoofddorp. Momenteel is hij o.a. actief als managing director van de Hospitality Sales & Marketing Association International HSMAI, eigenaar /oprichter van Waarderingsmanagement, lid van RPI: Recognition Professionals International en één van de weinige ‘Certified Recognition Professionals’ in Europa.

Hans is initiatiefnemer van de Nationale Complimentendag in Nederland welke sinds 2003 jaarlijks op 1 maart plaatsvindt. Op 1 maart 2011 initieerde hij de eerste World Compliment Day en op 26 september 2012 verscheen Het Groot Complimentenboek dat hij tezamen met lichaamstaaldeskundige Frank van Marwijk schreef. Dit boek is onlangs verkozen (bij: managementboek.nl) tot evergreen!

U kunt Hans via ons boeken voor spreekbeurten, seminars en congressen met een goed verhaal.

Stuur hier direct een E-mail of bel vrijblijvend naar telefoonnummer: 0297-521919.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.