nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Improvisatieacteurs sponsor theaterproduktie ’t Vrije Schaep

cast_crew_schaepImprovisatieacteurs.nl sponsort Theaterrepubliek.

Meerdere acteurs met wie wij werken spelen in de theaterversie van ’t Vrije Schaep. De theaterversie van ’t Vrije Schaep is gebaseerd op de gelijknamige KRO tv-serie geschreven door Frank Houtappels naar de orginele karakters van Eli Asser. (Orginele TV Creatives: Job Gosschalk en Frank Krom) bewerkt voor theater door Pitt de Grooth.

Het Verhaal:

Kootje de Beer heeft café ’t Schaep met de Vijf pooten verkocht en begint een camping aan de Noordzee: Camping ‘t Vrije Schaep. Zijn trouwe maat Lucas verhuist met hem mee en ook de vaste clientèle laat hem niet in de steek. Riek & Arie, maar ook Lena en Opoe Withof weten de weg naar de camping te vinden en zijn niet te beroerd de handjes uit de mouwen te steken. Maar waar is Door? Zonder haar is niets hetzelfde en zeker Kootje niet. Als Doortje naar de camping komt lijkt niets een vrolijke, aangename zomer in de weg te staan. Niets is echter minder waar. Ook de campinggasten van ’t Vrije Schaep zorgen voor de nodige onrust. Oude liefdes komen kamperen en nieuwe liefdes ontstaan. Iedereen heeft daar zo zijn eigen gevoelens bij, van verbijstering tot herkenning en van jaloezie tot medeleven.

rolverdeling:
Ko de Beer Leon Pothuizen
Door Lefreve Mascha Bakker
Lucas Blijdschap Theo Baas
Lena Braams Diana vermeulen
Opoe Withof Colla Marsman
Arie Balk Jasper Buffing
Riek Balk Marjo Alkema
Greet van Duivenbode Jaqueline Martel
Huipie van Duivenbode Paul Bierman
Sjon Lodi Jongstra
Lutz Lehman Stan Limburg

De Theaterrepubliek speelt op 1 en 2 maart 2014 deze speciale voor het theater bewerkte versie van ’t Vrije Schaep in Theater Griffioen in Amstelveen. Kaarten kosten €15,00 euro per stuk. Klik hier om direct kaarten te reserveren.

Meer weten surf direct naar de Theaterrepubliek.nl

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.