nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Jubileum Jos van Den Berg

15 jarig jubileum Jos van den Berg wordt groots gevierd.

Al 15 jaar zit Albert Heijn Jos van den Berg in winkelcentrum Amstelplein in Uithoorn. De zeer maatschappelijk betrokken ondernemener wilde dat graag vieren.

Voor deze gelegenheid werd Nhar Entertainment gevraagd om mee te denken en de feestelijkheden in te vullen met diverse acties.
Er werd een logo ontworpen en de winkel werd voorzien van opvallende raamstickers met het logo. Omdat de maatregelen rondom Corona waren versoepeld konden er gelukkig weer een hoop zaken doorgang vinden. Ook op entertainment en social media gebied werd er gevraagd om mee te denken.

De koffiecorner werd geopend en er mocht weer gesampled worden in de winkel. Broer Jaap en zus Joke waren opgetrommeld om de dag feestelijk luister bij te zetten. Ook konden de bezoekers gratis poffertjes eten en was er live muziek in de winkel. Voor elke bezoeker was er een gratis lekkernij om mee naar huis te nemen.

Op de verjaardagsdag zelf was er als verrassing een Flashmob voor de ondernemer georganiseerd en was er op social media een felicitatiefilm te zien van diverse bekende Uithoornse en Kwakelse gezichten en vrienden van de ondernemer te zien.

Meer weten? Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919

Raamsticker AH

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.