+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

KanonKanon afvuren? Kanon afschieten? Iemand herdenken?, een spectaculaire openingshandeling, een geweldige afsluiting van uw evenement?
Piratenfeest?

Dat kan. Onze kanonniers (afkomstig uit de tijdsperiode 1813-1815) komen met een kanon wat wordt geladen met echt buskruit.

Met een verhaal over de kanonniers en over het leven in de Napoleontische tijd, verteld door één van de marketentsters, wordt het een prachtig entertainmentplaatje.

Desgewenst mag u zelf het kanon afvuren. Wij leverden al kanonnen voor Sail, Slaan van de eerste palen, huwelijksvoltrekkingen, piratenfeesten enzovoorts.

LET OP: Voor het goed verloop van het evenement dient vooraf een (geluidshinder)vergunning te worden aangevraagd bij de gemeente in de plaats waar het kanon moet worden afgeschoten. (**Kostenindicatie vergunning: vanaf €75,00 euro. Voor de exacte prijs verwijzen we u naar de afdeling vergunningen van uw eigen gemeente!) Denk ook aan de termijn die voor een aanvraag nodig is! (bij de meeste gemeenten is dat 4-6 weken van te voren) De kanonniers zijn uiteraard in het bezit van de juiste akten en schietvergunningen.

Wij kunnen u het werk uit handen nemen en de gehele aanvraag voor u verzorgen. Uiteraard kunt u ook de vergunning zelf aanvragen.

Onze kanonniers hebben de beschikking over twee kanonnen. Tip: huur het kanon samen met Napoleon Bonaparte zelf.

Bel voor meer informatie of boekingen: 0297-521919