nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Kinderen onder krijgstucht Fort aan den Ham

fortaandenham

Improvisatieacteurs.nl verzorgde op 16 maart 2011 in samenwerking met de Anne Frankschool in Heemskerk een rondleiding door Fort aan den Ham voor ongeveer 52 leerlingen.

Een commandant is wel even wat anders dan een leerkracht. Leerlingen van basisschool Anne Frankschool uit Heemskerk keken raar op toen zij het Fort aan den Ham bezochten in het kader van een project over het Werelderfgoed monument Fort aan den Ham.

De leerlingen stonden onder krijgstucht en kregen allemaal een baret uitgereikt en mochten daarna al marcherend het Fort terrein betreden. Na het hijsen van de nationale driekleur kregen de leerlingen uitgebreid uitleg waarom het Fort gebouwd was en welk doel de stelling van Amsterdam had.

Daarna gingen de leerlingen met olielampen onder leiding van twee commandanten op tour door het Fort. De tour voerde onder andere langs de privaten, de keuken, de officiersruimten, en de ziekenboeg. Na ongeveer een uur keerden de leerlingen in bezit van een stellingpaspoort weer terug naar de school. Met subsidie van de provincie Noord-Holland kon dit project op het Fort aan den Ham worden gerealiseerd.

Het is niet de eerste keer dat Improvisatieacteurs.nl een dergelijk project uitvoert. Ook in 2007 en 2009 en 2010 en 2011 en 2015 waren wij betrokken bij de organisatie en uitvoering van een vergelijkbare projecten op o.a. het Fort aan de Drecht in Uithoorn en Fort aan den Ham in Uitgeest.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.