nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Koppelcoach koppelt WOZ en BAG

vng beurs
Op 22 maart 2011 leverde Improvisatieacteurs.nl twee acteurs die voor GeoTax op de beurs van de Vereniging Nederlandse Gemeenten in Veldhoven het bruidspaar WOZ en BAG speelden.

Vanaf 1 juli 2011 zijn gemeenten in Nederland verplicht een koppeling te maken tussen de Basisregistratie Adressen en Gebouwen en de wet Waardering Onroerend Zaken. GeoTax levert hiervoor speciale software en bedachten om dit vorm te geven door de software Koppelcoach te noemen. De koppelcoach koppelt dus WOZ en BAG aan elkaar.

Om ervoor te zorgen dat GeoTax meer onder de aandacht kwam bij potentiële afnemers bedachten zij dat het leuk zou zijn als er een bruidspaar zou rondlopen op de beurs die WOZ en BAG voorstelden.
Op 22 maart stond op de locatie een prachtige Roze Limousine en het bruidspaar stond de gasten op te wachten. De gasten ontvingen speciale uitnodigingen voor het huwelijksfeest en konden kennis maken met een koppelcoach.

Zelf een idee of wilt u eens vrijblijvend brainstormen? Bel Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:
0297-521919 of 0297-521920 of stuur direct een E-mail.

 

vng beurs

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.