nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Leukste dagvoorzitter van het land

Dagvoorzitter Reinildis DuivenééDeWitt

De scherpste en misschien wel leukste dagvoorzitter van het land.

Reinildis is lid van Club van Grote vrouwen maar ook heeft natuurlijk ook een enorm groot hart.

Reinildis DuiveneeDeWitt (ambassadeursvrouw met een verhaal) is die andere allround dagvoorzitter die u zocht. Zij stelt de vragen die anderen niet durven te stellen en probeert antwoord te krijgen op de echte kwesties die er spelen. Tactvol, eigenzinnig, direct, en vooral humorvol.

En als het nodig is maakt zij uw bedrijfsfilm. Compleet met interviews voor bijvoorbeeld tijdens het plenaire gedeelte.
Als Reinildis het niet alleen af kan, laat zij ook haar vriendinnen Annabel van Klaveren tot Schoonevoort en Tuukje Gibossie laten invliegen. Drie weten nu eenmaal meer dan één.

De agenda van Reinildis is weer voor een aantal dagen open in 2020. Dus boek haar nu snel voor uw congres, seminar, business meeting of evenement.

Bel nu voor meer informatie en boekingen op nummer: 0297-521919

 

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Leukste dagvoorzitter van het land

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.