+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Look-a-like’s – Dubbelgangers huren?

Wij hebben een aantal echt goed gelijkende dubbelgangers (look a likes) in ons assortiment.

Denk bijvoorbeeld aan de Look-a-like van Prinses Beatrix, scheidsrechter Pierluigi Collina, Michiel de Ruijter, Vincent van Gogh, Albert Einstein, Socrates, Michiel de Ruijter, Marilyn Monroe, Madame Curie, Galileo, Kepler, Abraham Lincoln, Florence Nightingale, Jac. P. Theijsse, Erasmus, Mata Hari, Rembrandt van Rijn, Pierluigi Collina, Queen Elizabeth.
En nog vele anderen. Staat de naam van uw personage er niet tussen ?
Schroom niet om te bellen naar: 0297-521919  en ons te vragen naar de vele mogelijkheden.

Grime wordt meestal verzorgd door onze grimeurs, die altijd goed ingelezen in het karakter wat gespeeld gaat worden aan de slag gaan.

Look a Likes altijd in hun rol.

Doordat al onze acteurs altijd in hun in karakter blijven als ze op de werkvloer zijn, en zich goed inleven en inlezen in de personage……. is hij/zij geloofwaardig en benaderbaar. En dat is ook de kracht van onze acteurs.
Meer weten? Of direct één van deze acts of look-a-likes boeken?

Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919 Of stuur hier een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.