nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

MaatwerkQuiz voor Shell tijdens Eco Marathon

SEMQUIZ
In opdracht van Brandbase en Shell onwikkelden wij de SEM Quiz. Tijdens de Shell Eco marathon heeft deze Quiz gedraaid in het Energy Theater in Ahoy Rotterdam.

De opdracht was om een Quiz te maken voor de leeftijdcategorie van 8 tot 12 jaar. Wij bedachten een show met Professor SEM. Deze verwarde man is wetenschapper en quizmaster in één. Hij doet sterk denken aan Albert Einstein, is humorvol en vindt het te gek om samen met de kinderen allerlei vragen en vraagstukken op te lossen. Professor Sem haalt 6 kids uit het publiek naar voren. De kids nemen plaats achter de quizdesk, professor Sem staat in het midden en vuurt vragen af. Alle kids hebben evenveel kans, want het zijn multiple choice vragen. Aan het eind van de quiz is er natuurlijk een winnaar. Die krijgt een mooie prijs en de andere deelnemertjes krijgen een leuk aandenken.

Professor Sem’s Quiz werd ondersteund met projectie via het scherm dat achter hem hing. Hierop ontpopte zich tijdens de inloop een laboratorium. Tijdens de quiz gebeurde er steeds iets nieuws in het laboratorium. Deze animatie is op maat gemaakt voor ons en past uitstekend bij de doelgroep van de quiz. Een bewegend decor dus. De quizdesk is wit, met enkele blauwe accenten. De kids kunnen hun juiste antwoord weergeven door een grote letter A, B of C te plaatsen op de desk voor zich. Improvisatieacteurs.nl zorgde voor deze complete show inclusief decor, rekwisieten, proefjes, prijzen, quizvragen en quizmaster (acteur) op de Shell Eco Marathon 2013.

Meer weten of zelf een complete maatwerkshow laten maken? Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur hier direct een E-mail.

Klik hier om terug te keren naar het persarchief. https://youtu.be/MbyDm-C3pms

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.