Marc (acteur - zanger - regisseur)

marc olboeterMarc (1964) is een theaterman in hart en nieren.
Genoot zijn Opleiding aan de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. Hij kreeg o.a.: Dansles van Annemieke Rodermans, Barrie Stevens en Marion Schouten, Zangles van Rick Wolleswinkel, Lia Kars en Jan Polak en Acteerlessen van Elzo Niemeijer.

Marc was betrokken bij diverse theatergezelschappen en maakte o.a. deel uit van Cabaret (Stichting Musical Amsterdam), Grease (Rijnmond Theaterproducties), West Side Story (Rijnmond Theaterproducties), Jeans, Een tot nog toe onvervuld verlangen III ,Le bourgeois Gentilhomme (Nationaal Toneel), 1994: My Fair Lady (Joop van den Ende Theaterproducties; Ensemble). Maar ook in het buitenland speelde Marc in diverse musicals.

Verder was Marc betrokken bij de: Safe Sex Promotietour, Europese tour nightclubshow Boys Affair, Musicalvereniging Dos (Artistiek leider) en had hij een eigen managementagency.

Marc is naast zijn acteerwerkzaamheden televisie en theaterregisseur. Kortom een man met verstand van zaken.

Bel voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer: 0297-521919. Of stuur direct een E-mail.Klik hier om terug te keren naar het overzicht.

Referentie Junis Kinderopvang

junisHallo Improvisatieacteurs,

We hebben erg genoten van butlers 'Jaap en Joep', die op een ontspannen en vrolijke wijze onze dag in goede banen hebben geleid. Een vrolijke noot op een serieuze ochtend, en perfecte ondersteuning aan de organisatie van deze dag.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Sandra Groenendijk

manager kinderopvang Junis

www.junis.nl


Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.