nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Merkintroductie met Royal Guards voor Charlotte Tilbury Amsterdam

Royal Guards inzet merkintroductie Charlotte Tilbury’s in  Bijenkorf Amsterdam.

Royal Guards huren ?Op donderdag 7 april vierde ‘s werelds nummer 1 make-up artist, Charlotte Tilbury, de lancering van haar Make-up Revolutie in Nederland en de opening van haar exclusieve counter bij het luxe warenhuis de Bijenkorf Amsterdam.

Een zeer grote groep Bijenkorf klanten en beauty liefhebbers verzamelden zich bij het warenhuis om Charlotte’s wereldberoemde make-up te ervaren! Onder de gasten waren ook Anna Drijver, Sanne Langelaar, Anna-Alicia Sklias en Jetteke van Lexmond.

De presentatie en exclusieve Meet en Greet met Charlotte Tilbury vonden plaats in de Bijenkorf Amsterdam. Charlotte arriveerde in stijl, in haar eigen Tilbury Taxi – haar versie van een traditionele Engelse taxi – en werd door twee typische Royal Guards van Improvisatieacteurs over de rode loper naar binnen begeleid.

Charlotte Tilburry onder begeleiding van Royal GuardsHet enthousiaste publiek volgde haar naar binnen voor een spectaculaire catwalkshow. Alle gasten genoten ze van heerlijke Tilbury Treats en champagne. Charlotte’s team van backstage artists – Team Tilbury – gaven enthousiaste klanten Tilbury Transformations die zij direct vast konden laten leggen in een gif booth met live stream naar de Bijenkorf etalage. Voor nog meer glamour, deelden ‘50 style cigarette girls heerlijke lipvormige chocolade uit, terwijl DJ Emanuelle Vos Charlotte’s favoriete nummers draaide. Klanten in het bezit van een ticket en de twee gelukkige winnaars van de Instagram win-actie van de Bijenkorf, kregen de kans om Charlotte persoonlijk te ontmoeten en haar om advies te vragen en antwoord te geven op hun meest belangrijke vragen over make-up en huidverzorging.

Meer weten? Of ook de Royal Guards boeken voor uw evenement of ontvangst? Bel 0297-521919  of stuur een E-mail.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.