nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

mUsic for Sint Maarten Tivoli Vredenburg

Op zondag 1 oktober 2017 vond in het Tivoli Vredenburg het concert mUsic for Sint Maarten plaats.
Dit concert, werd gehouden,  ten bate van de slachtoffers van de orkaan Irma op Sint Maarten.
Presentator Michel Rahn werd door de organisatie van Tivoli Vredenburg gevraagd om in te vallen voor een ziek geworden collega. Uiteraard wilden wij graag meewerken aan dit concert met een heerlijke line-up.

Een initiatief om iets voor Sint Maarten te betekenen is ontstaan vanuit de Utrechtse coverband SfinX. Maar een klein idee werd een groter plan; ‘Hoe gaaf zou het zijn als we op korte termijn met onze en andere Utrechtse bands/acts een benefietconcert voor Sint Maarten konden organiseren. Gewoon een gezellige namiddag/avond met muziek en drankjes waarmee je ook nog eens een goed doel steunt.

Utrecht is note bene de Sint Maarten stad. Waarom zouden wij nu niet een keer in de bres springen voor de naamgenoot van onze beschermheilige. De artiesten, presentatie en locatie (zaalhuur/catering) werkten allemaal belangeloos mee aan dit initiatief.

Deze middag traden op: Sfinx, Erny Green, Vic Willems, Quinn Solar, Gatto Gabriel en Steven Cyril en Pierre et les Optimistes en Bryan B..

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.