nhar

Jos van den Berg en Jaap van den BergMaandag 27 januari 2017 was het exact 10 jaar geleden dat Jos van den Berg zijn Albert Heijn filiaal opende in Winkelcentrum Amstelplein.

Dit jaar zal in het geheel in het teken staan van dit Jubileum.
De start van de de festiviteiten begon met een actie waarin 3000 ballonnen werden opgelaten aan het plafond van de winkel. Duizend van deze ballonnen waren voorzien met een kaartje met een prijs. De prijzen variëren van vijf euro tot een jaar lang wekelijks voor 100 euro winkelen. Ieder klant kon zelf een ballon aanwijzen. Jaap de broer van Jos (acteur: Michel Rahn)  zorgde dat de bezoekers een ballon aangereikt kregen.

Er was zichtbaar verwarring bij de bezoekers van de Albert Heijn Jos van den Berg in Uithoorn maar de komende maanden neemt Jaap de Albert Heijn vestiging onder zijn hoede. Overigens natuurlijk alleen tijdens de festiviteiten.

Jaap zal de komende maanden te zien zijn met diverse video’s en uitreiking van prijzen aan winnaars in de omgeving van Uithoorn. (zie onderstaande video’s) Hiervoor werken Jaap en AH Jos van den Berg samen met Loyals uit Mijdrecht.

Entertainment nodig of een ludieke winkel actie bedenken? Bel Improvisatieacteurs op nummer: 0297-521919

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...