nhar

Burgemeester vuurt afDe Burgemeester van Uithoorn mevrouw D. Oudshoorn -Tinga vuurt bij de Legmeervogels in Uithoorn een kanon af. Zij was gevraagd de openingshandeling te verrichten van het 12e Internationaal scooter treffen. De Heinkel club De Kwakel vierde dit treffen bij de voetbal vereniging de Legmeervogels in Uithoorn.
De organisatie had bedacht dat het leuk zou zijn om in het kader van het thema (“Pirates of the Caribbean”) een kanon af te vuren.
Wij hebben veel ervaring met het afschieten van kanonnen en zorgen voor de juiste begeleiding bij de aanvraag van de benodigde vergunningen.

Meer weten of ook een heus kanon af vuren? Bel 0297-521919

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...