nhar

©Foto: Constance FotografieDe gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd door MKB Limburg, LLTB, Ondernemerscafé Venlo, gemeente Venlo en Ondernemend Venlo op 12 januari 2017 was erg geslaagd.

De Dames, voor deze gelegenheid gekleed in Delftsblauw, ontvingen, de naar schatting, 350 ondernemers (MKB) die naar Theater De Maaspoort in Venlo waren gekomen.

Mathijs Bouman, econoom en journalist gaf zijn visie op ondernemen in 2017. Het gaat gelukkig beter, in alle sectoren. Hij gaf onder meer stemadvies voor de komende verkiezingen en roept alle ondernemers op om in 2017 te blijven investeren.
Daarna was er onder leiding van Sander Mattheijssen een paneldiscussie met gasten Caroline Kortooms (CEO Toverland), Jan Klerken (CEO Scelta Institute en winnaar Lodewijk van der Grintenprijs) en Stephan Satijn (wethouder Economische Zaken gemeente Venlo).

Er werd o.a. gesproken over ondernemen binnen een familiebedrijf; of de media het beeld over de crisis kan bepalen en de gasten gaven een aanbeveling voor het jaar 2017: investeren, doorpakken, met passie zonder f, investeer in goede mensen.

De Dames zorgden voor de logistiek en dat het programma strak gevolgd werd. Na afloop werd er getoost en kon er nog gezellig nagepraat worden onder het genot van een hapje en drankje.

Ook entertainment nodig voor uw bijeenkomst? Bel dan 0297-521919.

Foto’s ©: Constance Fotografie

 

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...