nhar

Kepler en Galileo tot leven gewektDe beroemde fysici Galileo en Kepler verwonderen zich op het Physics congres. 

Het Physics Congres vindt elk jaar in januari plaats in Veldhoven. Het is een groot congres dat een actueel overzicht van de fysica in Nederland biedt. Traditioneel wordt aan jonge onderzoekers de kans geboden om zichzelf en hun werk te presenteren samen met gerenommeerde namen uit de Nederlandse en internationale natuurkundige gemeenschap. Het programma vindt plaats in het NH Koningshof. Zo’n 2000 internationale gasten bezochten dit jaar het congres.

Het programma omvat congressen over licht en materie, Atomic, moleculaire en optische fysica, nanowetenschappen en nanotechnologie, statistische fysica en zachte gecondenseerde materie, oppervlakken en interfaces, Fysica van vloeistoffen, subatomaire fysica, Plasma en fusiefysica en sterk gecorreleerde systemen.

Onze acteurs Michel en Eric waren gevraagd om op dit evenement twee beroemde fysici tot leven te wekken. En zo kon het dus gebeuren de congresgangers Kepler en Galileo tegen het lijf liepen. De beide heren waren verbaasd, verwonderd en confronteerden de congresgangers met hun bevindingen.

Ook een beroemdheid uit lang vervlogen tijden tot leven wekken op uw evenement? Bel 0297-521919

©Foto’s: Bram Saeys

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...