nhar

gezondzekerdagen2015
Gezond & Zeker organiseerde 2 en 3 november 2015 de twaalfde Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Zorg- en welzijnsmedewerkers kwamen massaal naar het congrescentrum in Nieuwegein voor ‘Duurzaam Zorgen’. Alle ingrediënten voor een succesvol evenement waren aanwezig, een workshopprogramma met 50 workshops, een interessante informatiemarkt met een Kennisroute om gericht vragen te kunnen stellen aan leveranciers van hulpmiddelen etcetera.

Wereldrecord Indoor Huddle

Beide dagen werden de bezoekers verrast met een Guiness Book of Records recordpoging Indoor Huddle. De Huddle is een creatieve werkwijze bij het oplossen van problemen. Een ideale werkvorm voor ergocoaches en veiligheidscoaches om samen met hun collega’s duurzamer te zorgen. Olga Commandeur, beweegcoach bij uitstek, zette alle deelnemers op hun benen om hen ook fysiek te laten ervaren hoe ze zelf duurzamer door het leven kunnen gaan. Natuurlijk krijgen alle ergo- en veiligheidscoaches tips mee om de volgende dag in hun eigen organisatie met ‘Duurzaam Zorgen’ aan de slag te gaan.

De Gezond & Zeker Kennisdagen blijven in een behoefte voorzien. De aandacht vasthouden voor preventie van agressie en van fysieke belasting op de werkvloer in zorg en welzijn is voor veel ergocoaches en veiligheidscoaches nog vaak een uitdaging. Met twee volle workshopdagen zijn bijna tweeduizend bezoekers aan het congrescentrum in Nieuwegein weer geïnspireerd om verder te gaan met het ondersteunen van hun collega’s.

Improvisatieacteurs.nl verzorgden onder andere de presentatie op het podium de inzet van beweegcoach Olga Commandeur en drie fit coach acteurs die gedurende de tweedaagse de bezoekers vermaakten. Kijk hieronder voor een korte impressie hier naar het Duurzaam Zorgen journaal 2015! Ook entertainment nodig? Bel 0297-521919.

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...