nhar

Patty Brard en Roy Donders getrouwd door Michel RahnDit jaar konden bezoekers van de Huishoudbeurs voor het eerst kennis maken met het trouwpaviljoen Just Marry.

Op het Trouwpaviljoen kon je bruidsjurken, trendy trouwpakken, make-up, bloemen, huwelijksreizen, schilderijen en ringen vinden. Daarnaast vonden dagelijks meerdere bruidsmodeshows plaats op het hoofdpodium in hal 2.
In opdracht van de Pro Image Group en de Huishoudbeurs werden wij gevraagd om een acteur te leveren als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Deze acteur zorgde ervoor dat “toekomstige” bruidsparen het paviljoen op werden gelokt. Onze acteur Michel Rahn stond als Huwelijksambtenaar bij de ingang en voltrok dagelijks vele huwelijken voor één dag.
Honderden mensen hebben tijdens het negen daags durende evenement elkaar het ja woord gegeven.

Ook bekende Nederlanders Patty Brard en Roy Donders (stylist van het zuiden) zeiden ja tegen elkaar voor de duur van het Carnaval en acteur Michel Rahn voltrok ook dit verstandshuwelijk. © Foto: Peter Smulders.

Hieronder zie je een impressie van de Huishoudbeurs.

Ook Entertainment nodig? Bel: 0297-521919

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...