nhar

Antonius ZiekenhuisVoor opdrachtgever St. Antonius hebben we een actie uitgevoerd om nieuwe telefoonnummers in te prenten bij de medewerkers in alle vestigingen van dit ziekenhuis.

Er moesten nieuwe telefoonnummers worden geintroduceerd, voor de BHV en Reanimatie, die in alle fillialen hetzelfde werden. Op alle drie de locaties gingen stereotypisch* gekleede broeders en zusters (*=om verwarring te voorkomen bij patienten)  aan de slag om ervoor te zorgen dat niemand de nieuwe telefoonnummers meer zou vergeten.

De broeders en zuster stonden met hun mobiele Tattoo trolleys op de locaties klaar om alle aanwezige medewerkers te voorzien van een tattoo en een lied. Deze speciale plak tattoo’s zijn gemaakt volgens de specificaties van het ziekenhuis en waren hypoallergeen en voldeden aan de hygieneeisen van het ziekenhuis.
De acteurs maakten met een herkenbaar en aanstekelijk lied de nieuwe telefoonnummers duidelijk.

Ook een nieuw telefoonnummer introduceren met acteurs en actrices? Bel 0297-521919 voor meer en vrijblijvende info. Of stuur hier direct een E-mail.

Het is gisteren allemaal heel goed gegaan, op alle locaties! Het was echt superleuk. Veel positieve reacties gehad.

Wat mij betreft voor herhaling vatbaar J.

Nogmaals dank voor alle goede zorgen en jullie flexibiliteit!

Hartelijke groet,

Drs. M. J. Douven

communicatieadviseur, St. Antonius Ziekenhuis

Willem van Oranje Look a Like

Willem van Oranje Look a Like

​ Ontmoet Onze Willem van Oranje Lookalike - De Perfecte Historische Sensatie! Ben je op zoek naar een unieke en boeiende toevoeging voor je evenement of bijeenkomst? Maak kennis met onze Willem van Oranje lookalike! Deze professionele imitator brengt de historische...

Bidfood Wijntreinreis

Bidfood Wijntreinreis

BidFood Wijntreinreis Amsterdam : 26022024 Gisteren konden de klanten van BidFoodNL voor het eerst instappen in de Bidfood Wijn Trein en dit bleek een groot succes! Op diverse stations in Nederland stonden de gasten te wachten op deze wijn trein (Dinner Train) en...