nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Nominatie Verkeersplein voor De Nationale Verkeersveiligheidsprijs

arjan_beerman_dichtbij.nlOnze opdrachtgevers Shell en Brandbase zijn genomineerd met het Verkeersplein voor De Nationale Verkeersveiligheidsprijs.  Deze prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt tijdens het Nationaal Verkeersveiligheidscongres. Dit is op initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV), Veilig Verkeer Nederland (VVN) en de ANWB. De prijs is bedoeld voor innovatieve projecten die een positief en duurzaam effect hebben op de verkeersveiligheid.

De organisatie heeft 22 inzendingen ontvangen en de onafhankelijke jury bestaande uit prof. dr. K.A. (Karel) Brookhuis, onder meer Hoogleraar Verkeer en Transport bij TU Delft en hoogleraar verkeerspsychologie bij Rijksuniversiteit Groningen, J.G.S.M. (Koos) Burgman, algemeen directeur BOVAG en Egbert-Jan Van Hasselt, Landelijk projectmanager Infrastructuur, Politie heeft inmiddels een shortlist gemaakt bestaande uit drie inzendingen.

De genomineerden

De drie genomineerden -in willekeurige volgorde- zijn:

Ronduit Veilig, de Zwolse fietsrotonde (Gemeente Zwolle)
Veilig door ’t Veen (Provincie Drenthe)
Verkeersplein (Brandbase / Shell)

In 2012 ontving App4Drivers de Nationale Verkeersveiligheidsprijs.
Uiteraard zijn wij als bijdrager aan Verkeersplein met onze politieagent Joss van Uppelschoten uitermate trots op de nominatie en hopen wij van harte dat het Verkeersplein gaat winnen.
Meer weten over het Verkeersplein? Klik hier.  We houden je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.