nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Niet gewonnen wel genomineerd

NVVC-2014Op 24 april 2014 vindt in 1931 Congrescentrum Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch de 18e editie van het Nationaal Verkeersveiligheidscongres (NVVC) plaats.
Het NVVC is het tweejaarlijkse evenement voor iedereen die zich actief inzet voor de verkeersveiligheid: wegbeheerders, politie, onderzoekers, beleidsmedewerkers, bestuurders, adviseurs, belangenbehartigers, enzovoorts.

Zoals tijdens ieder NVVC is ook deze keer de winnaar van de Nationale Verkeersveiligheidsprijs bekend gemaakt. Dit jaar had de jury met 22 inzendingen een moeilijke taak. Het Verkeersplein van Shell en Brandbase was één van de genomineerden. Omdat wij mede bijdragen aan het succes van het Verkeersplein met onze agent Joss zijn wij blij met de nominatie. De onafhankelijke jury bestaande uit prof. dr. K.A. (Karel) Brookhuis, onder meer Hoogleraar Verkeer en Transport bij TU Delft en hoogleraar verkeerspsychologie bij Rijksuniversiteit Groningen, J.G.S.M. (Koos) Burgman, algemeen directeur BOVAG en Egbert-Jan Van Hasselt, Landelijk projectmanager Infrastructuur, Politie. Nieuw was bij deze editie dat de uitkomst niet alleen door een jury is bepaald, maar dat alle deelnemers aan het congres hun stem konden uitbrengen op een van de drie door de jury bepaalde genomineerden.

De winnaar werd Veilig door ’t Veen van het dorp Witteveen in Drenthe. Ondanks dat we niet hebben gewonnen zijn we erg blij met het mooie juryrapport en met de nominatie!

Het Juryrapport kunt u hier lezen.

Lees ook het magazine: On The Spot

[widgetkit id=16]

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.