nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Open dag 8 locaties Sanquin bloedbanken

Open dag bij Sanquin

Pelle Pelikaan in actie

Op de open dag van bloedbank Sanquin stonden dit jaar (2014) meerdere ‘improvisatie’acteurs in opdracht van bureau Verrasend Jo.

Op maar liefst 8 locaties in Nederland stond de open dag in het teken van patiënten die voor hun behandeling afhankelijk zijn van bloedproducten.
Daarom werd het traject van donatie tot patiënt op de afnamelocatie in beeld gebracht. Er was een Health Kiosk waar bezoekers hun gezondheid konden checken, waren er echte bloed en plasmadonoren aanwezig en kon men leren prikken op een nep arm. Een echte familiedag voor het hele gezin.

Speciaal voor de allerjongste bezoekers, vertolkten onze acteurs, de rol van superheld Pelle Pelikaan. Pelle stuurde kinderen op een speurtocht, op zoek naar de schat om patiënten te helpen.

Zelf ook je open dag opluisteren met uniek en ludiek entertainment? Bel 0297-521919 of stuur direct een Email en we denken graag met je mee.

 

 

Open dag bij Sanquin

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.