nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Prinses Beatrix bezoekt kleinste kamertje Kennemer Gasthuis

opening_kg_darmenboxOp maandag 2 september 2013 ging in het Kennemer Gasthuis de ‘denk aan je darmen week’ van start.

Tijdens deze actieweek besteedt het ziekenhuis met verschillende activiteiten aandacht aan de vroege herkenning en het voorkomen van darmkanker. De opening werd opgeluisterd door hoog bezoek. Het ging hierbij om de look a like van Prinses Beatrix met haar adjudant. De actrice die prinses Beatrix tot in de puntjes vertolkte vertelde een luchtig maatwerkverhaal. Improvisatieacteurs.nl leverde voor deze opdracht het maatwerkverhaal en de acteurs.

De hele week wordt de informatieve film ‘Het kleinste kamertje’ vertoond. Daarnaast is er een lotgenotencafé. Hier kunnen mensen die darmkanker hebben (gehad) hun ervaringen uitwisselen. Het kleinste kamertje is nog tot maandag gratis te bezoeken. Meer weten over Darmkanker? Bezoek de website van de Maag Lever Darmstichting.

Meer weten? Of zelf een maatwerkspeech laten voordragen of iemand een lintje geven? het kan! Weten hoe?
Bel 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.