+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

MaartenActeur Maarten (1988) is afgestudeerd aan de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer. Maar ook afgeronde studie Commerciële economie kan hij op zijn lijst bijschrijven. Maarten was al sinds zijn basisschooltijd betrokken bij schoolmusicals en optredens en hij droomde van een carrière in de schijnwerpers.

Als wij hem mogen beschrijven voor u dan kunnen we hem beschrijven als een wervelwind op het podium. Goed voorbereid, prima verzorgd en met hoge energie/hoge attentiewaarde. Maarten is uitstekend in te zetten als host op beurzen, als dagvoorzitter en als trainingsacteur. Hij heeft ruime ervaring in trainingsacteren en heeft al heel wat bedrijven op zijn lijst staan die hij heeft bediend met zijn acteerprestaties. Deze acteur heeft zelf een Sales training opgezet die we van harte bij u kunnen aanbevelen. Deze training bied diverse handvatten voor de deelnemer(s) om zich nog beter te bekwamen in het vak “sales”. Meer weten of Maarten direct boeken? Bel Improvisatieacteurs.nl op nummer: 0297-521919.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.