+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Arjos (1985) heeft in diverse voorstellingen gespeeld bij verschillende toneel gezelschappen. Bij Het Jeugd Theaterhuis was hij te zien in o.a. in Liever en de Engelen, En dat je dan en De Ramayana. Bij Greg & Baud Productions was hij te zien in onder andere De Geheime Tuin, Het Oneindig Verhaal, A Christmas Carol en De Bokkerijders. Hij geeft spellessen bij het Warm Water Jeugdtheater. Maar hij maakt ook zijn eigen producties als entertainer en stand up comedian.

Die producties zijn moeilijk onder één noemer te scharen. Het is eigenlijk cabaret en entertainment tegelijk. Zijn motto is als ik maar plezier heb en het publiek kan vermaken.

Hij volgde zanglessen en grimeworkshops (is een begenadigd grimeur) en heeft zich dus uitgebreid gewenteld in de wereld van het theater en het acteren. Arjos blijkt echter ook een talentvolle improvisatieacteur. Hij schakelt snel en is creatief. Hij voelt zich in zijn element zowel op het toneel als te midden van het publiek en schroomt niet om te voelen, te ruiken en te zien welke kant hij op kan gaan.

Meer weten over Arjos?
Bel dan nu 0297-521919
of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.