+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Astronaut Michel RahnAstronauten, Taikonauten of kosmonauten die u wilt huren?
Wij hebben ze!

Verhalen en fantasieeën over hoe het is in de ruimte zijn al heel oud. Toch is de ruimtevaart nog maar redelijk jong. (60 jaar) De russen brachten als eerste een levend wezen de ruimte in en dat was hondje Laika (1957). Joeri Gagarin was de eerste mens (Kosmonaut) in de ruimte (12-4-1961) en in 1969 werden de eerste stappen op de maan gezet door Astronaut Neil Armstrong. En nu nog steeds zijn er mensen in de ruimte te vinden in het ISS.

Iconische Outfit

Wij hebben een astronaut voor u die kan rondwandelen op uw evenement, beurs of congres. In een heuse iconische NASA outfit. En dat zorgt voor oponthoud want iedereen wil op de foto met de astronaut. Leuk om te combineren met de polaroidfotoactie.

Let op: Wij verhuren uitsluitend kostuums inclusief acteur/actrice. Dus geen verhuur van kostuums.

Meer weten of direct Astronaut met Kostuum inhuren? Bel 0297-521919 Of stuur hier direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.