nhar

Astronauten, Taikonauten of kosmonauten huren?
Wij hebben ze!

Verhalen en fantasieën over hoe het is in de ruimte zijn al heel oud. Toch is de ruimtevaart nog maar redelijk jong. (pas 60 jaar) De russen brachten als eerste een levend wezen de ruimte in en dat was hondje Laika (1957). Joeri Gagarin was de eerste mens (Kosmonaut) in de ruimte (12-4-1961) en in 1969 werden de eerste stappen op de maan gezet door Astronaut Neil Armstrong. En nu nog steeds zijn er mensen in de ruimte te vinden in het ISS.

Iconische Outfit

Wij hebben een astronaut voor u die kan rondwandelen op uw evenement, beurs of congres. In een heuse replica van de  iconische NASA/ESA outfit en uitgevoerd met originele patches. En dat zorgt voor oponthoud want iedereen wil op de foto met de astronaut of even de helm opzetten. André Kuipers, onze Nationale trots en ruimtevaarder heeft de ruimtehelm van Improvisatieacteurs recentelijk (november 2018) zelfs gesigneerd.

Tip: Leuk om te combineren met de polaroidfotoactie.

Let op: Wij verhuren uitsluitend kostuums inclusief acteur/actrice. Dus geen verhuur van kostuum.

Meer weten of direct Astronaut met Kostuum inhuren? Bel 0297-521919 Of stuur hier direct een E-mail.

astronaut huren
André Kuipers en Michel Rahn

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het gewoon voor u! Bijna niets is onmogelijk.

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Zowel hybride alsook online.