nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Astronaut – Ruimtevaarder huren?

Astronaut op uw evenement?
Wij hebben hem/haar!

Verhalen en fantasieën over hoe het is in de ruimte zijn al heel oud. Toch is de ruimtevaart nog maar redelijk jong. (pas 60 jaar) De russen brachten als eerste een levend wezen de ruimte in en dat was hondje Laika (1957). Joeri Gagarin was de eerste mens (Kosmonaut) in de ruimte (12-4-1961) en in 1969 werden de eerste stappen op de maan gezet door Astronaut Neil Armstrong. En nu nog steeds zijn er mensen in de ruimte te vinden in het ISS.

Iconische Outfit

(uitsluitend in te huren als volledige act!)
Onze astronaut brengt uw event, beurs of congres naar de sterren en daar voorbij…. In een visueel zeer aantrekkelijke replica van de  iconische NASA/ESA outfit en uitgevoerd met originele patches. En dat zorgt voor oponthoud want iedereen wil op de foto met de astronaut of even de helm opzetten. André Kuipers, onze Nationale trots en ruimtevaarder heeft de ruimtehelm van Improvisatieacteurs recentelijk gesigneerd.

Tip: Leuk om te combineren met de polaroidfotoactie.

Let op: Wij verhuren geen kostuums!

Meer weten of direct onze astronaut inclusief kostuum inhuren? Bel 0297-521919 Of stuur hier direct een E-mail.

astronaut huren
André Kuipers en Michel Rahn

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.