+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

huur je eigen burgemeesterOnze Loco bewaakt de Toko. Helaas kon uw eigen burgemeester niet maar wij hebben voor u de ideale vervanger gevonden……

Gewapend met ambtsketting, klein glaasje cognac en alle bijbehorende egards huldigt hij de jarige job, knipt lintjes, reikt medailles uit, huldigt bruidsparen of vertelt desgewenst een amusant verhaal tijdens congres of seminar.

Onze burgervader is zowel inzetbaar aan het begin van een dag, tussen sprekers in, ter onderbreking of ter verluchtiging van lezingen, of als dynamische afsluiting.

burgemeester en zijn vrouw inhurenUiteraard heeft hij de nodige protocollen doorgenomen. Desgewenst kan hij komen met zijn altijd aanwezige assistent of zijn enige vrouw. Maar of hij haar in de hand kan houden is maar helemaal de vraag.

Meer weten of direct de Loco inhuren? Stuur een E-mail of bel improvisatieacteurs op nummer: 0297-521919.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.