nhar

Butlers Jaap, Joop en Joep

Haal een dienstbare butler in huis.

Met Jaap, Joop en Joep heeft u de ideale butlers in huis, tenzij uw evenement buiten plaatsvindt. Of zij familie van elkaar zijn is de vraag maar aan het einde van de avond weet u het.

Zij dragen er aan bij om de dag tot een zorgeloze en onvergetelijke gebeurtenis te maken! Zij verkleinen wachtrijen met humor, nemen de cadeau’s aan of dienen het diner op. U vraagt en zij draaien.

Gekleed in een Jaquet met keurig zwarte of gekleurde strik voldoen deze butlers aan een het beeld van de ideale schoonzoon.

Of bent u juist op zoek naar een Lakei? Klik dan hier.

Butler Joep en zus JannyJaap en Joop kunnen zich het niet meer voorstellen dat ze ooit dachten het zonder Joep te kunnen klaren!  Nog meer hulp nodig? Ook zussen Janny en Jenny en Henny kunnen we inzetten samen met deze butlers. (of zoekt u lakeien?)

Met hun butler outfit verrassen ze menigeen en nemen het werk wat zij doen zeer serieus. Absurd ogend, (vooral door hun gebitjes) maar voortreffelijk in hun dienstbaarheid mogen deze butlers dus niet ontbreken bij uw receptie.

Jaap, Joop en Joep, inzetbaar voor vele gelegenheden, van serieus beurswerk, een chique diner, een bruiloft of een frivool feest. En natuurlijk alles wat daartussen ligt.

Bel voor meer informatie over de butlers Jaap, Joop, Joep met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919 of stuur direct een E-mail .Koninklijke Butlers Jaap en Joep

 

 

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het gewoon voor u! Bijna niets is onmogelijk.

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Zowel hybride alsook online.