+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Cees_S2 ComedieCees (1937) Na zijn studie aan de HBS  en internationale commerciele en marketingopleidingen. Werkte Cees voor diverse internationale cosmetica bedrijven. En zo was het ook hoe hij in aanraking kwam met Toneel spelen en Theater maken. Na een stage bij de Haagsche Comedie wist Cees het zeker. Hij wilde acteren.

Cees treed regelmatig op in bekende TV-programma’s. Zo was Cees te zien in Goudkust, Onderweg naar Morgen, Goede Tijden Slechte Tijden en Oppassen. Verder was hij ooit het gezicht van de, destijds zeer beroemd geworden, King Corn reclame’s. (zie Youtube filmpje onder)

Cees heeft in de loop van zijn carriere opgetreden in binnen en buitenland en geeft een zeer eigen invulling aan het dagvoorzitterschap, waarbij improvisatie, humor en doortastendheid op de voorgrond staan.

Meer weten? Of direct Cees boeken voor uw evenement?

Bel Improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

 

 

 

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.