+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Chris is een acteur die al zo’n 50 jaar toneel, televisie en theaterervaring heeft. Wij denken daarom dat Chris prima aansluit bij Improvisatieacteurs.

Hij speelt bij theatergroep Toetssteen die vrijwel; uitsluitend nieuw Nederlands repertoire speelt. Het inleven in een rol is een tweede natuur volgens Chris.

Hij speelde onder andere in de Drie Stuivers Opera van Berthold Brecht en Prins Claus in “Emily of het geheim van huis ten Bosch”. En de film “Tasten in het Duister”. Voorts is Chris te zien geweest in tal van commercials en instructiefilmpjes voor onder andere Albert Heijn.

Naast een zeer talentvolle toneelspeler regisseerde Chris bij diverse amateur gezelschappen en geeft hij op basisscholen theateronderwijs en kruipt hij graag in de rol van Sinterklaas.

Chris inzetten of meer informatie nodig? Bel 0297-521919.

 

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.