+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

 

 “A Christmas Carol” van Charles Dickens. Mark vertelt het prachtige klassieke verhaal.

Dit verhaal staat ook bekend als het kerstverhaal van “SCROOGE & MARLEY”.

Het verhaal verscheen op 19 december 1843 en was de 22ste december van dat jaar gelijk al uitverkocht. Het boek werd een groot succes en is talloze keren bewerkt voor theater, film en televisie en heeft tot nu toe nooit aan kracht verloren. Het is het meest bekende kerstverhaal dat ooit geschreven is.

Het verhaal gaat over hoofdpersoon: Ebenezer Scrooge. Hij is een koele zakenman die te veel geld heeft en op kerstavond door drie geesten bezocht wordt. Zij dwingen hem een keuze te maken over hoe hij de rest van zijn leven zal doorbrengen: als dezelfde krenterige oude vrek, of als een goedhartig vrijgevig man…..

Mark heeft dit verhaal bewerkt en teruggebracht tot drie korte hoofdstukken die maximaal 15 minuten per keer zullen gaan duren. Deze kunnen ook achter elkaar verteld worden. Ideaal dus als Pauze act tijdens bijvoorbeeld een diner.

Deze act is zowel in de Nederlandse als in de Engelse  taal*  uit te voeren.
(*=Mark is native speaker Engels)
Het is uiteraard een zeer geschikte voorstelling voor tijdens de kerstperiode.

Meer weten? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail. 

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.