nhar

+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl

NL EN FY DE

Contact is essentieel bij Hybride en Online!

Hybride en online Live.
Hebben we Contact?

Online evenementen kent u waarschijnlijk wel. Van Zoom tot Teams en live-streams via Vimeo en Youtube.

Een hybride evenement is een combinatie tussen online en live. Informatie en beleving worden zowel fysiek (live op locatie) alsmede online op hetzelfde moment gedeeld.

Online koffiepauze? Jazeker! 

Online of Hybride? Hoe maak je dat nou interessant?
Daar komt Improvisatieacteurs.nl om de hoek kijken. Want wij kunnen zorgen voor de presentatie, fungeren als side-kick en zijn inzetbaar voor het maken van bijvoorbeeld korte filmpjes gericht op aandacht en interactie of een energizer……

Maar ook voor een podcast op maat kun je bij ons terecht.

sony cam

Hiermee wordt een online event dynamischer en interessanter. De spanningsboog van online gasten is namelijk anders dan de gasten die live aanwezig zijn. Wij zorgen voor de verbinding, voor de humor, voor de samenvattingen en we maken de koffiepauzes ook tijdens een event een stuk gezelliger voor de mensen op een online-locatie.

Dus bij deze “relatief” nieuwe manier van samenkomen kunnen wij ook veel voor u betekenen.

Ieder hybride of online event is anders en heeft een ander doel.
Ook hier geldt dus dat we maatwerk leveren. In nauw overleg met u en met de mensen van de techniek.

We denken mee vanaf het eerste begin, of sluiten aan als u al precies weet wat u van ons verwacht. We zijn flexibel en ervaren. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een extra impuls of een actieve presentatie tijdens een hybride of online meeting, congres of bijeenkomst?. Neem dan gerust vrijblijvend contact op om te horen wat wij voor u kunnen betekenen!

Bel ons daarom vandaag nog op telefoonnummer: +31(0)297521919 Of stuur ons nu direct een E-mail.

Casus 1: Pijnpunten laten zien, live en online! Pluspunten aanstippen.

Een nieuwe manier van denken aanzwengelen en dan een netwolact doen met 16 gasten, om vervolgens in de pauze op alle andere locaties de online gasten ook te voorzien van een bolletje wol met de tekst: Hou contact! Het resultaat?
We brachten een duidelijke boodschap met humor en bereikten alle deelnemers!

workshop17092020
MBO-ROC van Amsterdam

Casus 3: Diploma Drive Thru!

Toch een feestelijke beleving van de diploma uitreiking. Voor de geslaagden, maar zeker ook voor familie en vrienden. Dankzij de presentator van Improvisatieacteurs werden de geslaagden persoonlijk ontvangen op het grote parkeerterrein, terwijl hij ondertussen steeds contact maakte met de mensen die online waren ingelogd op de live-stream.

Uiteraard met de inachtneming van de 1,5 meter maatregelen en een gedegen samenwerking met onze technische en AV partners.

Casus 2: Live met Sinterklaas.
In samenwerking met onze AV-Partners hebben we vanuit de studio een veilig digitaal feest gevierd via Zoom, Teams, Vimeo en Youtube.  Lees hier meer. 

Stream Studio Ronde Venen
Camera

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op
telefoonnummer: 0297-521919
of e-mail: Klik hier »

Improvisatie acteurs

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.

Aanvraagformulier

 

spamcontrole

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht

Loco Burgemeester Nooitgedacht van uw eigen woonplaats is er deze dag bij. Hoewel hij de Loco Burgemeester is doet hij voorkomen dat hij de echte Burgemeester is van uw eigen woonplaats. Gewapend met prachtige ambtsketen en een op maat gemaakte speech huldigt hij...

Felicitatie acts

Felicitatie acts

Felicitatie-act(s) Felicitatieacts om iemand in het zonnetje zetten? Iemand een lintje uitreiken of medaille geven omdat hij 10,15, 25 of  50  jaar in dienst is? Een gedicht voor een bijzondere persoon? Een jarige job of jet verrassen. Het kan met onze entertainers....

entertainment nieuwjaarsborrel

entertainment nieuwjaarsborrel

Entertainment en nieuwjaars-acts voor bij de nieuwjaarsborrel.             Wij hebben een keur van entertainment voor u beschikbaar die uw gasten in de eerste maand van het nieuwe jaar het allerbeste toewensen.Dus schroom niet om ons te...