+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Daniël (1974) is een superenthousiaste empathische presentator, acteur en trainingsacteur.
In 2002 begon hij met het nemen van acteerlessen en kan er sindsdien geen genoeg van krijgen.

Om zijn vaardigheden te verbeteren heeft hij meerdere workshops, opleidingen en cursussen gevolgd. Waaronder; acteerlessen van Evert de Vries, presentatie-workshop door Pauline van Aken, Shakespeare-workshop door Tim Carroll en nog veel meer.

Ook gaat het Daniël goed af op het gebied van zang en dans. Hij heeft danslessen gehad aan de Dansacademie van Lucia Marthas.

Als een ware Kameleon transformeert, en verdiept hij zich in het onderwerp, en verovert hij de harten van de deelnemers aan congres of seminar.

Wilt u Daniël bij ons boeken? Bel dan nu 0297-521919 of stuur ons een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.