+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Amsterdamse zanger Danny Panadero – Voice of Holland

dannypanadero
Amsterdamse zanger Danny Panadero is hij echt, of is hij de fantasie van de feestgrage smartlappenliefhebber? Zijn levensbeschrijving laat zich lezen als de beduimelde biografie van een vleesgeworden cliché. Van de jetset naar de goot en weer terug.

Danny woont in Torremolinos en is dus altijd zongebruind. Danny bezoekt elk evenement met zijn helikopter en dat doen tegenwoordig veel sterren hem na. Danny zorgt er voor dat men hem niet snel vergeet. Met de spiegelende zonnebril op het hoofd staat hij op het podium. Menig kroegbaas zou in Danny een goed klant zien….. maar niet alles is wat het lijkt bij Danny Panadero. Danny heeft meerdere CD’s op zijn naam staan en staat garant voor een spetterend en onvergetelijk optreden en is uitstekend inzetbaar op feesten, partijen, beurzen, personeelsfeesten en voetbalwedstrijden. Het is pas een feest als Danny is geweest.
En volgens Danny zelf: “Als ik ut niet sing, wil jij ut niet hore….”

De act van Danny Panadero is te boeken op basis van 1 x 45 minuten.

Bel direct voor meer informatie of boekingen met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919. Of stuur direct een E-mail.

Danny Panadero schreef de voetbalhit: Nederland wordt Kampioen.