nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

De Dames in Burberry outfit

De Dames: Reinildis DuijvenééDeWitt, Annabel van Klaveren tot Schoonevoort en Tuukje Gibossi.

De ambassadeursvrouwen die regelmatig overvliegen naar Nederland vanuit hun ambassadewoning ergens op de wereld. Ze laten zich graag inhuren als gastvrouw, bijvoorbeeld om uw gasten te ontvangen op uw beursstand, sprekers aan/af te kondigen of uw producten te presenteren op de beurs. Met of zonder knipoog want de Dames houden wel van humor maar kunnen ook zeer zeker heel serieus optreden wanneer nodig.

Dus boek daarom nu de leukste Hostesses van Nederland.

Bel voor meer informatie of exclusieve boekingen van De Dames met Improvisatieacteurs.nl op telefoonnummer:0297-521919. Of stuur hier direct een E-mail.

De Dames met Jaques 'Dancona
De Dames op het podium

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.