nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Entertainment in Coronatijd – Coronatainment

  

Humor en Live enertainment op elke afstand!

  • MEDEWERKERS BEDANKEN?

  • IN HET ZONNETJE ZETTEN?

  • Presentator of moderator bij online of drive inn events?

  • EEN HART ONDER DE RIEM STEKEN?

  • OP DE VLOER COACHEN? ONDERSTEUNEN?

  • GELUKSWANDELINGEN?

We bedenken graag een passende oplossing voor u,  bijvoorbeeld om de jarige of jubilaris toch op ludieke wijze te feliciteren, anders dan anders. Of een ontvangst van gasten of bezoekers bij (online)events, bij de ingang van uw winkel. Zelfs in grotere ruimtes, bij veel bezoekers, en heus….er is nog steeds zoveel mogelijk. Kortom Entertainment op afstand.

Er is zeker nu behoefte aan humor, dat relativeert en het ontspant!

Overbodig om te vermelden dat wij ons houden aan de maatregelen van het RIVM.
Wij kijken naar de mogelijkheden en uw wensen en verwerken die in entertainment op maat. Dat is al meer dan 20 jaar ons vak en we zijn er trots op dat we ook in deze moeilijke tijden mensen blij kunnen en mogen maken. Hieronder tref je een aantal suggesties!  

Maar laat het ons gerust weten als u naar iets anders of bijzonders op zoek bent, we denken graag (vrijblijvend) mee!  

Bel ons vandaag dan nog op: 0297-521919

Jaap op de Scheidsrechtersstoel

De Geluksdokters

Deze doktoren gaan naar zorgcentra, zorginstellingen, ondersteunend personeel.
Ze vertellen plenair (en dat kan ook online!) over wat geluk betekent op de werkvloer.

Daarna gaan ze verder in persoonlijke ontmoetingen.
Er is meer mogelijk natuurlijk: Een korte coaching op afstand, vissen naar complimenten etc.  Persoonlijk, indringend, en met humor.
Om lucht en licht te brengen in deze gekke tijd.

De Dames!

Onze dames hebben de juiste houding en etiquette in huis om van een digitale speech iets heel speciaals te maken. Met uw input, onze schrijfervaring en een vleugje humor, ontvangt u een geweldige digitale cabareteske speech op maat. Geen gelegenheid te gek. Maar wél te gek om te krijgen, om uw personeel te enthousiasmeren, om de hardwerkende mensen een (digitaal) schouderklopje te kunnen geven. Heel persoonlijk en heel erg bijzonder! Tuukje Gibossie  en Reinildis DuivenééDeWitt staan in de startblokken.

De Dames in de Zorg

Jaap zorgt voor humor aan de deur.

Heb je een supermarkt of een ander retail bedrijf?
Met Jaap aan de deur zorg je voor blije gezichten. Jaap ontvangt de mensen allemaal persoonlijk en op afstand. Roept mensen toe en brengt ze in de juiste sfeer.
Gewapend met een megafoon, winkelwagenwagenmuntjes en tips van de dag zorgt Jaap voor de broodnodige humor. Jaap is inmiddels al ingezet bij meerdere winkels.

En dat werkt….. want blije mensen zorgen voor meer omzet!

Bij AH Jos van den Berg in Uithoorn zorgde het meerdere keren voor zeer positieve reacties en een blije supermarktondernemer. Zie video inzet rechts.

Jaap

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.