+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Farida is een trainingsactrice en improvisatie(actrice). Ze is afgestudeerd aan de toneelschool Amsterdam. Ze heeft in diverse theatervoorstellingen gespeeld en was ook te zien op de televisie. Ze was onder andere te zien in de commercial van Ikea en Bolletje, de televisie serie De taxi van Palemu en de dramaserie Rozengeur en Wodka Lime.

Farida spreekt meerdere talen; Nederlands, Engels, Surinaams, Papiaments en Spaans.
Farida is goed in acteren volgens het regie model (u roept, wij draaien)
Maar haar hart ligt bij bewegingstheater (alles wat met dans, ontroeren of enthousiasmeren te maken heeft)

In de loop van de jaren heeft zij ook haar eigen typetje gecreëerd, de Antilliaanse Olivia. Haar typetje is ideaal voor het brengen van een grappige speech, verrassing en bedank act. Verder brengt de uitgesproken Olivia de workshop: “loslaten met een dansje”

Farida heeft zeer recent haar eigen soloprogramma in het theater gebracht. Wij kunnen Farida dan ook van harte bij u aanbevelen.
Meer weten? Of wilt u Farida bij ons boeken? Bel dan nu 0297-521919 of stuur ons een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.