+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Gaby JansenGaby sluit zich graag aan bij Improvisatieacteurs.nl. En wij kunnen Gaby van harte aanbevelen omdat hij onderscheidend werkt. Gaby richt zich op drie aspecten van het vak; hij acteert, regisseert en levert maatwerk. Voeg daarbij de strikt persoonlijke wijze waarop hij met zijn opdrachtgevers omgaat en de basis is gelegd voor 100% slagingskans!

Over de typetjes: Gaby kneedt, boetseert, schaaft en kleurt totdat er eens mens ontstaat van vlees en bloed waar het publiek iets in herkent van zichzelf. Hij gebruikt een perfecte outfit, is ├ęcht, breekbaar. Het mooiste is dat de mensen mee durven te gaan in het verhaal en hun eigen rol spelen. Publiek en acteur vormen op die manier een hecht gezelschap.

Dat klinkt aardig, maar van wiens maat gaat Gaby uit? Allereerst luistert hij naar wat de klant wenst. Dan roept hij zo nodig zijn Partners bij elkaar. Zijn er teksten nodig, dan zijn er tekstschrijvers. Wenst de klant beweging en vormen dan haalt hij choreografen en vormgevers erbij. Vocaal, instrumentaal, alles is in principe mogelijk! Zo krijgen in het voorbereidingsproces en de uiteindelijke presentatie de klant, het publiek en alle artistieke disciplines, een eigen plaats. De regie is in vertrouwde handen van hem zelf. Want of het nu gaat om een themafeest, een toneelstuk, een solo-act of een verkoopondersteunende activiteit, de lijnen moeten ergens samenkomen. Exclusiever maatwerk is nauwelijks denkbaar!

Komend seizoen vindt je Gaby ook weer in Ouwehands Dierenpark Rhenen in de rol van professor Panda.

Meer informatie of direct boeken? Bel improvisatieacteurs op telefoonnummer: 0297-521919 of stuur direct een E-mail.

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.