+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

herauten huren ?Herauten boeken voor feestelijke en koninklijke ontvangsten van uw gasten?

Onze trompettisten zijn gewapend met een speciale trompet waaraan een wapen, banier of desgewenst het logo van uw bedrijf kan pronken. Deze muzikanten kunt u inzetten om de mensen naar binnen te begeleiden onder trompetgeschal.

Ook kunnen de Herauten worden ingezet als aankondigers in het algemeen.(Denk bijvoorbeeld aan: de opening van uw nieuwe winkel, bedrijfspand, huwelijken, muzikaal omlijsten opening.) Ook leuk om in te zetten samen met de Royal Guards of de Lakeien 

HerautenDeze muzikanten zijn professionele trompettisten met zeer veel ervaring. (hieronder kunt u drie geluidsfragmenten luisteren van onze Herauten)

Zij zijn in staat om in hun eigen stijl of die van hun gastheer of gastvrouw een bijzondere muzikale bijdrage te leveren aan de feestvreugde.

De Herauten geven die extra sfeervolle ‘touch’ aan uw evenement. Meer weten of direct boeken?
Bel: 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.

Technische voorwaarden:
Deze muzikanten zijn beschikbaar voor een tijdsspanne van maximaal 2 uren.

Positie
De herauten komen het best tot hun recht wanneer ze op een opvallende plek worden geplaatst. Daarbij zijn ze niet afhankelijk van een podium met minimale afmetingen. Nuttige minimale speelruimte per blazer is 1 meter breed bij 0,75 meter diep.

Vuurwerk/Speciale effecten
Over vuurwerk of andere speciale effecten die zorgen voor een grote gehoorbelasting en die tijdens het optreden op of dichtbij de Herauten worden toegepast, moeten De Herauten vooraf in kennis gesteld worden.

Repetitie op andere dag
Wanneer de repetitie voor het evenement op een andere dag is dan die van het optreden, wordt voor de repetitie 50 % van de gage extra gerekend.

Meer weten of direct boeken? Bel 0297-521919 of stuur hier direct een E-mail.