+31 (0)297-52 19 19 info@improvisatieacteurs.nl

Congres, Seminar of evenement laten verlevendigen met figuren uit het verleden?

Wij kunnen historische figuren, met inhoudelijke kennis van de historische figuur, tot leven wekken.

Hoe bijzonder is het als u Einstein tegenkomt en hij legt zijn relativiteitstheorie aan u uit. Of ga eens filosoferen met Socrates, of praat eens met Madame Curie over straling, vecht eens een robbertje met Michiel de Ruijter of schilder er vrolijk op los met Vincent van Gogh.

Alle figuren worden gespeeld door acteurs en actrices en gegrimeerd door de allerbeste grimeurs van Nederland.

Historische figuren nodig ? Wij maken het mogelijk.

Figuren die wij al tot leven wekten:
Einstein, Socrates, Michiel de Ruijter, Marilyn Monroe, Madame Curie, Galileo, Kepler, Abraham Lincoln, Florence Nightingale, Jac. P. Theijsse, Erasmus, Mata Hari, Rembrandt van Rijn, Pierluigi Collina, Prinses Beatrix, Queen Elizabeth, Vincent van Gogh. En vele anderen.

Meer weten of een historische figuur huren? Staat uw keuze er niet bij wij overleggen graag met u. Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Kepler en Galileo

Wat je ook zoekt? Wij hebben het

En hebben we niet dat wat u zoekt? Dan maken we het toch gewoon voor u? Bijna niets is onmogelijk. Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919. Contactgegevens? Klik hier

Over ons

Het bedrijf Improvisatie- acteurs maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, acties, trainingsacteurs op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen.