nhar
+31 (0)297-52 19 19 | info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE
info@improvisatieacteurs.nl | NL EN FY DE

Typetje Napoleon Bonaparte huren?

Huur voor speciale openingen en speciale historische gebeurtenissen deze bijzondere Franse Generaal en zelf gekroonde Keizer van Frankrijk. De geschiedenis met Nederland en Napoleon gaat verder dan je wellicht ooit zou kunnen bedenken. Wat veel mensen niet weten is dat Napoleon bijvoorbeeld verantwoordelijk was voor het rechts rijden in Europa. Maar ook de invoering van de Burgerlijke stand en het fenomeen achternaam.

Tip: Leuk om in zetten in combinatie met onze Napoleontische kanonniers die een heus kanon* kunnen afvuren.

(*=kanon afvuren is vergunningplichtig. Opdrachtgever dient rekening te houden met een geluidshindervergunnig of evenementenvergunning)

Meer weten? Bel 0297-521919 of vul het formulier in.

Wat je ook zoekt?

Wij hebben het! En hebben we niet wat u zoekt…… Dan maken we het graag voor u! Bijna niets is onmogelijk. Dus Hoe kunnen wij helpen?

Aarzel niet om ons te bellen op telefoonnummer: 0297-521919
Contactgegevens Klik hier ».

Over ons

Improvisatieacteurs® maakt deel uit van Nhar Entertainment VOF. Wij zijn gespecialiseerd in entertainment voor de zakelijke markt in Nederland en Europa. Met 20 jaar ervaring, zijn we de ideale partner voor al uw acteurs, typetjes, presentatoren, moderators op uw evenementen, congressen, seminars of beurzen. Live én online.